LJEPOTA ZNANOSTI

test

JANNA RONERT
glavna izvršna direktorica i osnivačica tvrtke IMAGE Skincare

Mi smo brand za kliničku njegu kože, koji koristi sigurne, provjerene sastojke i pametne biljne preparate... da bi vaša koža bila zdravija nego ikada. Osmislio ga je estetičar, razvio plastični kirurg, a predstavlja ga mreža od 20 000 stručnjaka za njegu kože u više od 52 zemlje diljem svijeta. Stoga se može reći da poznajemo vašu kožu iznutra i izvana: znamo kako je zaštititi te što je čini zdravom i održava mladolikom. Kakvih god problema imali s kožom; bilo da su to oštećenja od sunca, akne, starenje ili rozacea, mi ih znamo riješiti i tu smo da vam pomognemo odgoditi starenje (Age Later).

test

DR. MARC RONERT M.D. .PH.D.
Predsjednik Znanstvenog savjetodavnog odbora tvrtke IMAGE Skincare

JANNINA PRIČA

U industriji u kojoj nepotrebne kemikalije samo stvaraju komplikacije, osnivačica tvrtke IMAGE Skincare Janna Ronert odlučila je razviti proizvode koji sadržavaju pametne biljne preparate i visoke udjele sigurnih, provjerenih aktivnih sastojaka, nešto što nije mogla pronaći na tržištu. Kao estetičar koji se bori s rozaceom, Jana je vjerovala da sve žene imaju pravo na jednostavnost, vrijednost i rezultate u njezi kože te zaslužuju da njihova koža bude u najboljem mogućem stanju. Brand IMAGE Skincare osnovan je u sićušnom stanu 2003. godine uz naš OG i najprodavaniju kolekciju za osjetljivu kožu, Vital C, a sada ima 13 kolekcija u više od 52 zemlje diljem svijeta.

Zajedno sa svojim suprugom, kliničkim direktorom tvrtke IMAGE Skincare i ovlaštenim plastičnim kirurgom dr. Marcom Ronertom, Janna surađuje s vrhunskim kemičarima da bi osmislili i formulirali svaki proizvod koji stavljamo na tržište.

Danas je naša glavna izvršna direktorica majka blizanaca, javna zastupnica i međunarodna govornica o temama zdravlja i dobrobiti koja svojom strašću, dinamičnošću i vodstvom nadahnjuje žene diljem svijeta. Janna je 2012. godine dobila nagradu za poduzetnika godine od tvrtke Ernst & Young te je prepoznata kao jedna od 200 najboljih glavnih izvršnih direktora u zemlji.


test

“ Za mene se pojam Skinspiriran odnosi na svakoga čiji se život promijenio jer su mu naši proizvodi pomogli dobiti glatku, čistu kožu i steći novu samouvjerenost.”Weboldalunk harmadik féltől származó sütiket (cookie) használ működése folyamán, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassa Önnek. Detalji... Engedélyezem