UVJETI DOSTAVE I PLAĆANJA

Naknada dostave:

Dostava na kućnu adresu preko kurirske službe: 8 EUR

Naručeni proizvod predajemo kurirskoj služni u roku od 1-2 radna dana. Ukoliko isporuka narudžbe traje duže od navedenoga, obavezno obavijestimo naručitelja o tome.

Pravila plaćanja bankovnom karticom:

U slučaju plaćanja bankovnom karticom partner Beautywood SK s.r.o.-a je TATRA BANKA. U WWW.IMAGESKINCARE.COM.HR Webshopu moguće je plaćanje bankovnim karticama koje su navedene na naslovnoj stranici, ali bankovne kartice koje su namijenjene isključivo za elektronsku uporabu sustav prihvaća samo u slučajevima ukoliko njihovo korištenje dozvoljava banka koja je izdala kartice. Kupac može zatražiti informacije od svoje banke o tome može li se koristiti kartica za on-line kupovinu.
Plaćanje bankovnom karticom za naše Kupce ne znači dodatni trošak, dodatna naknada se ne zaračunava ni u kojem obliku.
Plaćanje bankovnom karticom obavlja se preko servera TATRA BANKA, preko web stranice koja je zaštićena SSL technologijom, a na taj način bankovni podaci Kupca se ne mogu otkriti neovlaštenim osobama. Nakon odabira načina plaćanja bankovnom karticom Kupac je preusmjeren na sigurnosnu stranicu TATRA BANKA, gdje vlasnik kartice unese podatke o bankovnoj kartici, a ovim podacima upravlja isključivo TATRA BANKA stranica za plaćanje. Nakon unosa podataka bankovne kartice sustav prikazuje potvrdu o plaćanju.