SASTOJCI I TEHNOLOGIJA

Tvrtka IMAGE Skincare neprestano proizvodi najnovije tehnologije protiv starenja, za uravnoteživanje, hidrataciju i sjaj, kako bi postigla napredak u svojoj misiji da svijetu pomogne usporiti starenje (Age Later™)

VECTORIZE TECHNOLOGYTM (TEHNOLOGIJA VECTORIZE)

Revolucionarni sustav za postupno otpuštanje produljuje djelovanje aktivnih sastojaka. Dostupan isključivo u proizvodima branda IMAGE Skincare.

C.P.N.™ SYSTEM (SUSTAV C.P.N.™)

Ispravlja. Štiti. Njeguje. Uravnotežena, učinkovita njega kože ključna je za borbu protiv znakova starenja.

TEHNOLOGIJA BILJNIH MATIČNIH STANICA

Matične stanice osiguravaju dugovječnost i vitalnost kože, promiču obnovu, odgađaju biološko starenje osnovnih stanica kože i pomažu očuvati mladolikost.

BV-OSC

BV-OSC je oblik vitamina C topljiv u ulju i vrlo učinkovit sastojak za koji je ispitivanjima utvrđeno da ima veću učinkovitost i stabilnost od drugih oblika vitamina C.

PEPTIDI

Koristimo razne peptide s učincima kao što su obnova kolagena i elastina, povećana proizvodnja hijaluronske kiseline, smanjenje dubine bora, pa čak i peptid sličan Botoxu koji ublažava bore na licu.

RETINOLI

Retinol, derivat vitamina A, općenito se smatra najučinkovitijim sastojkom za sprječavanje starenja koji je danas dostupan na tržištu.

GRANACTIVE ACNE

Kombinacija biljnih tvari i antimikrobnih peptida koja omogućuje nježan pristup liječenju simptoma akni.

AHA/BHA kiselina

Osjetite prednosti svakodnevne uporabe dobro formuliranih proizvoda s alfa hidroksi kiselinom ili beta hidroksi kiselinom.

ANTIOKSIDANSI

Antioksidansi štite kožu ograničavajući proizvodnju slobodnih radikala, koji mogu oštetiti stanice kože.

HIDROKINON

Djeluje smanjujući formiranje melanina, pigmenta koji koži daje boju.

SREDSTVA ZA POSVJETLJIVANJE

Naši proizvodi pomažu smanjiti pigmentaciju i staračke pjege, istodobno pridonoseći vrhunskom zdravlju kože.

ENZIMI

Enzimi nježno razgrađuju i uklanjaju mrtve, površinske stanice kože, otkrivajući glađu, čišću i mlađu kožu.

VECTORIZE TECHNOLOGY™ (TEHNOLOGIJA VECTORIZE)

Vectorize Technology™ (tehnologija Vectorize) revolucionarni je sustav primjene aktivnih sastojaka, dostupan isključivo u proizvodima brandaImage Skincare. Do 100 slojeva aktivnih sastojaka kao što su matične stanice i peptidi učahureno je u sferama. Te sfere otpuštaju sloj po sloj tijekom vremena, omogućujući našim proizvodima da postignu nenadmašne rezultate.