Kod:

I BEAUTY NO. 101 flawless foundation brush NEW

32 Eur
(242.25 HRK)
Pakiranje: 1 kom.

Opis

Priuštite si savršen ten ovom profesionalnom četkicom za nanošenje podloge iznimne kvalitete. Guste dlačice, posebno dizajnirane kako bi odgovarale konturama vašeg lica, besprijekorno razmazuju i zaglađuju vašu šminku za savršeno dotjerivanje.

Preobrazite svoj izgled četkicom za besprijekornu podlogu i podlogom I CONCEAL za profesionalno naglašavanje i konturiranje!

Guste dlačice, posebno dizajnirane kako bi odgovarale konturama vašeg lica, besprijekorno razmazuju i zaglađuju vašu šminku za savršeno dotjerivanje.
KONTURIRANJE
Kako bi vam lice izgledalo izražajnije, nanesite podlogu I CONCEAL za nekoliko nijansi tamniju od vaše kože na područja na koja ne želite privući pozornost. Ta područja općenito uključuju šupljine jagodica, sljepoočnica, čela, brade i bočnih strana nosa.
NAGLAŠAVANJE
Za naglašavanje nanesite podlogu I CONCEAL za nekoliko nijansi svjetliju od vaše kože na područja koja želite istaknuti. Za efekt zdravog sjaja nanesite highlighter na područje ispod očiju, vrh jagodica, sredinu gornje usne i sredinu čela.
Četkica se može upotrebljavati s tekućim i kremastim podlogama te podlogama u prahu.
Besprijekoran završni sjaj kao šlag na torti.
 
 

Tip kože

Svi tipovi kože.

Upute

Za profesionalne rezultate visoke kvalitete razmažite malu količinu podloge I CONCEAL na nadlanicu ili paletu sa šminkom. Četkicu umočite u podlogu tako da lagano i ujednačeno prekrijete dlačice. Nanesite I CONCEAL malenim, kružnim pokretima počevši od središta lica i razmazujte prema van i gore prema vlasištu.

Prednosti

Savršena za nanošenje seruma, primera, podloge ili hidratantne kreme u boji.

Pro tip

Preobrazite svoj izgled četkicom za besprijekornu podlogu i podlogom I CONCEAL za profesionalno naglašavanje i konturiranje!

Nudimo još i ovo!