Kod:

Ageless Total Trial Kit

30 Eur (226.95 HRK)
Pakiranje:

Opis

AGELESS Total Trial Kit

  • 1x AGELESS Total Facial Cleanser 7,4 ml
  • 1x AGELESS Total Anti Aging Serum with plant stem cell technology 7,4 ml
  • 1x AGELESS Total Repair Creme 7 gr
  • 1x AGELESS Total Resurfacing Masque 7 gr
  • 1x PREVENTION+ Daily Ultimate Protection Moisturizer 50spf 7 gr
UJUTRO
1. korak: Čišćenje - Ageless total facial cleanser
Čisti kožu, pospješuje lučenje sebuma i tonizira. Nanesite u manjoj količini na cijelo lice i umasirajte 1 minutu. Isperite hladnom vodom.
2. korak: Sprječavanje starenja kože - Ageless total anti-aging serum
Kombinacija glikolne i mliječne kiseline koja sprječava starenje kože te pomlađuje kožu uz pomoć esencijalnih antioksidansa. Nanesite na lice, vrat i očni kapak.
3. korak: Hidratacija i zaštita - Prevention+ ultimate protection moisturizer SPF50
Iznimno prozirna, lagano hidratizirajuća krema širokog spektra s visokom zaštitom protiv UVA/UVB svjetlosnih zraka. S tehnologijom nove generacije se prozirni cink oksid, koji pruža fizičku zaštitu protiv svjetlosnih zraka, povezuje s djelotvornim antioksidansima, štiti od slobodnih radikala i štetnih utjecaja iz okoliša. Biljne matične stanice usporavaju djelovanje sunca na starenje kože.

NAVEČER
1. korak: Čišćenje - Ageless total facial cleanser
Nanesite u manjoj količini na cijelo lice i umasirajte 1 minutu. Isperite hladnom vodom.
2. korak: Stavljanje maske - Ageless total resurficing masque
Koristite 2-3 puta tjedno. Maska koja pospješuje lučenje sebuma, blaga glikolna kiselina u kombinaciji s mliječnom i salicilnom kiselinom. Obnavlja površinu kože, uklanja pigmentne mrlje. Možete ju umiješati u bilo koji proizvod za čišćenje lica radi postizanja optimalnog obnavljanja površine kože nakon ispiranja. Nanesite na lice i umasirajte 1 minutu.
3. korak: Pomlađivanje - Ageless total repair creme
Bogat emulgirajući spoj koji sadrži retinol i glikolnu kiselinu te kožu opskrbljuje vitaminima i hranjivim tvarima na način da prolongira trenutak njihova otpuštanja. Smanjuje bore i oštećenja uzrokovana svjetlosnim zrakama. Nanesite malu količinu na lice, vrat i očni kapak.
 

Nudimo još i ovo!